Ingredienser:
 
2 pakker instant kartoffelmos
1 spsk smør
1 lille karton af fløde
1 løg i tern
3 stykker laks, skåret i terninger uden hud
3 stykker torsk / kuller, skåret i terninger uden hud
1 mellemstor lage med rejer, drænet
1 spsk blandede urter
1 pakke lys hvid sauce
1/4 pakke frosne ærter

Metode:
 
Tilsæt varmt vand til instant kartoffelmos, indtil den er opløst, og bland godt. Tilsæt derefter smør og lidt fløde for at gøre det blød og cremet.
Sæt til side.
 
Tilsæt lidt olie i en gryde og steg løgen, indtil den er blød. Tilsæt derefter fisken og start forsigtigt til at koge i et par minutter.
Tilsæt derefter blandede urter og den hvide sauce, lad fisken småkoke i 5 minutter. Tilsæt frosne ærter. Når hele blandingen er tykkere,
tilsættes rejerne og tages af varmen.
 
Anbring blandingen i en ovnskål, tilsæt kartoffelmosene forsigtigt ovenpå, start på siderne og arbejd mod midten, indtil kagen er dækket helt.
 
Kog i ovnen på 180 grader celsius, indtil mosen bliver lysebrun farve.

Relaterede billeder: